Szeretném beállítani a Személyes adataim elrejtését (Privacy Protect / ID Protection) a nemzetközi domainemnél. Mit tegyek?

Ezt a funkciót utólag meg lehet rendelni a domainhez az ügyfélkapun keresztül (csak bizonyos végződésű domainek esetén). Ha be van állítva a Személyes adatok elrejtése (Privacy Protect / ID Protection) a domainhez, akkor a whois rekord lekérése során a regisztrátor által biztosított adatok jelennek meg, az Ön adatai nem lesznek nyilvánosak.

1) Új nemzetközi domainhez a megrendelés során lehetősége van ezt az opciót kiválasztani. Erről tájékozódhat a következő cikkben: Új nemzetközi domain regisztrációja

2) Az utólagos megrendeléshez lépjen be az ügyfélkapun, és a fenti menüsorból válassza a Domainek opciót. A legördülő menüből válassza ki a Domainjeim menüpontot.


3) A következő oldalon a kiválasztott domain mellett kattintson a Domain kezelése gombra.


4) A következő oldalon kattintson a Kiegészítések fülre. Itt található a Személyes adatok elrejtése, azaz Privacy Protect / ID Protection opció. A megrendeléshez kattintson a Vásárlás feliratra.


5) A következő oldalon erősítse meg rendelési szándékát, ezután kiállítjuk a díjbekérőt, melynek rendezése után beállítjuk a Személyes adatok elrejtését (Privacy Protect / ID Protection). A beállítás után rövid időre szükség lehet, amíg lefrissülnek az adatok!

Hasznosnak találta ezt a választ? 1 A felhasználók hasznosnak találták ezt (7 Szavazat)