Hogyan tudok kapcsolattartót / al-fiókot felvenni az ügyfélkapun?

Kapcsolattartó személy felvétele

1) Az ügyfélkapun belépve kattintson a jobb sarokban található „ [az Ön neve]” feliratra.2) A legördülő menüből válassza a Kapcsolattartók/Al-fiókok menüpontot.


 


3) Adja meg a kapcsolattartó adatait. Az összes mező kitöltése kötelező, kivéve a Cég/szervezet neve és a Cím 2. sor mezőket!

Az E-mail beállítások résznél a jelölőnégyzetek segítségével meghatározhatja, hogy a kapcsolattartó személy milyen jellegű emaileket fogadhat. Ha minden szükséges adatot megadott, kattintson a Módosítások mentése gombra.


 

Al-fiók aktiválása

Az al-fiók létrehozásával hozzáférést adhat ügyfélkapujához egy vagy több személynek, akik saját jelszóval és felhasználónévvel fognak rendelkezni. Az ügyfélkapu azon részeit láthatják, amihez a megfelelő jogköröket beállítja.


4) Amennyiben al-fiókként szeretné aktiválni a felvett kapcsolattartót, jelölje be az Al-fiók aktiválása résznél a jelölőnégyzetet.

Adja meg a fiókhoz tartozó jelszót, továbbá a jelölőnégyzetek segítségével határozza meg az al-fiókhoz tartozó jogköröket. Ha minden szükséges adatot megadott, kattintson a Módosítások mentése gombra.

Hasznosnak találta ezt a választ? 3 A felhasználók hasznosnak találták ezt (9 Szavazat)