1) Az online.mhosting.hu-ra belépés után a fenti menüsorból válassza ki a Szolgáltatásokat, és a legördülő menüben kattintson a Szolgáltatásaim menüpontra.

2) A megjelenő listában válassza ki a meglévő tárhely előfizetést. Kattintson a Részletek gombra a szolgáltatás mellett.


3) A következő oldalon a Kezelési műveletek fülre kattintva ismét egy legördülő menüt láthat, amiből az Előfizetői csomag módosítása menüpontot kell kiválasztania.


3) A következő oldalon a felsorolt tárhelycsomagok közül válassza ki igény szerint a rendelni kívánt csomagot.

4) A „Kattintson a folytatáshoz” feliratú gombbal tud tovább haladni, innentől nem kell mást tennie, mint értelemszerűen követni a bevásárlókosár rendszer utasításait.

Tudnivalók a számlázásról

Kérjük ügyeljen rá, hogy addig nem lehetséges csomagot módosítani, míg az adott a tételre van fizetetlen díjbekérő!

A csomag csökkentése esetén azonnal életbe lép a változtatás, ezért fontos, hogy előbb ellenőrizze, hogy a tárhelyen lévő adatmennyiség belefér-e a kiválasztott kisebb csomagba! A csomag csökkentése esetén a díjkülönbözet nem jár vissza.

A csomag bővítése esetén kiállítunk egy részidőszaki díjbekérőt, mely a rendelés és a soron következő számlázási időszak közötti időre fedezi a bővített szolgáltatás díját. Ennek kiegyenlítése után azonnal használatba veheti a bővített szolgáltatást, és a következő számlázási időszaktól már a szolgáltatás új díjáról fogunk díjbekérőt kiállítani.

Hasznosnak találta ezt a választ? 585 A felhasználók hasznosnak találták ezt (1637 Szavazat)