• Péntek, Május 25, 2018

Bizonyára Ön is hallott arról, hogy 2018. május 25-től életbe lép hazánkban az Európai Unió új adatvédelmi rendelete. Ezúton tájékoztatjuk, hogy cégünk felkészült a változásokra, így május 25-től Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk is frissül a GDPR által megkövetelt szigorúbb átláhatósági szabályok szerint. Ezen túlmenően az adatfeldolgozói szerződések megkötésének menete is változott.Új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Cégünk továbbra is arra törekszik, hogy átláthatóan és érthetően tájékoztassuk arról ügyfeleinket, hogy milyen személyes adatokat kezelünk, és ezeket miként szerezzük meg, valamint arról, hogy ezeket milyen megoldásokkal védjük. 

Frissített Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk az alábbi főbb pontokkal kapcsolatban tartalmaz bővebb információt:

  • Jogalapok, melyek alapján kezeljük az Ön személyes adatait
  • Ügyfeleink adatvédelmi jogai
  • A személyes adatok megszerzésének, használatának, és védelmének módjai


Új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk teljes verzióját az alábbi linken érheti el: https://www.mhosting.hu/adatvedelem 


Hoszting szolgáltatásokhoz és megbízásokhoz kapcsolódó Adatfeldolgozói Szerződés megkötésének menete

Ha Ön személyes adatokat tárol a tőlünk igénybe vett szolgáltatás keretében, valószínűleg saját adatkezelési szabályzatát is frissítette mostanában. Ha ezzel összefüggésben szükségét érzi, hogy külön adadfeldolgozói szerződést kössön velünk, azt az alábbiak szerint tudja megtenni.
Az adatfeldolgozói szerződések megkötése a Magyar Hosting Kft., mint adatfeldolgozó oldaláról automatizálva történik. Az Ügyfélkapura belépve, a személyes menüben (Üdvözöljük, ...) az Adatfeldolgozói Szerződés (GDPR) menüpontot megnyitva tudja megadni a szükséges információkat és ott tudja a szerződést megkötni valamint letölteni. Ha be van jelentkezve az ügyélkapura, akkor a funkcióhoz a közvetlen elérés: https://online.mhosting.hu/index.php?m=av_contract .


Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.